À la Carte meny


Förrätt
Skaldjurssoppa med grillade pilgrimsmusslor.  109:-
Lantpaté med cumberlandsås, cornichongs gurka.  80:-
Löjromstoast och rödlökspannacotta.  130:-
Getost med honungs vinergrett och tomatsalsa.  92:-
Sparris med citrontimjandressing och kallrökt lax.  80:-
Skagentoast.  86:-
Laxtartar med löjrom ägg och skummig citrussås.  98:-

Fiskrätt
Fisk-och skaldjursterrin med löjrom och dill- och gräslöks créme.  178:-
Bakad lax med barbecuesås och pressad potatis.  172:-
Citronbräserad gösfilé med fänkål och örtbakade tomater.  178:-
Fiskgryta Parisienne med räkor, musslor, bröd smör ost.  172:-

Kötträtt
Citronkyckling med  rosmarintwist.  167:-
Stekt kycklingfilé med brynta rotfrukter, gräddsås, gelé. 167:-
Fläskfilè gryta med kantareller, örter och lingon. 172:-
Fläskfilé Charlemang  med champinjonsås, bearnaisesås.  167:-
Lammytterfilé med lök och svamp, salviasky och råraka.  200:-
Örtrullad kalvfilé med getostsås, och fyllig tomatsås, grönsaker.  213:-
Whiskymarinerad Entrecóte med sparris och balsamicosås.  213:-
Pepparstekt oxfilé med lingon och madeirasås.  230:-

Till varmrätterna kan ni välja mellan stekt, kokt, duchesse, pressad,
råstekt, klyftpotatis, potatisgratäng eller rotfruktsgratäng.

Efterrätt
Lyxig äppelkaka med vaniljsås.  75:-
Honungs- och saffransparafait med björnbärskompott.  75:-
Tryffeltårta med choklad, grädde och bär.  69:-
Jordgubbsmousse med tre goda såser.  69:-
Passionsfrukt- och kokoskräm med yoghurt och lime. 75:-
Mazarintårta med frukt och nöttosca.  69:-

Tillbaka