À la Carte meny


Förrätt
Skaldjurssoppa med grillade pilgrimsmusslor.  95:-
Lantpaté med cumberlandsås, cornichongs gurka.  70:-
Löjromstoast och rödlökspannacotta.  110:-
Getost med honungs vinergrett och tomatsalsa.  80:-
Sparris med citrontimjandressing och kallrökt lax.  70:-
Skagentoast.  75:-
Laxtartar med löjrom ägg och skummig citrussås.  85:-

Fiskrätt
Fisk-och skaldjursterrin med löjrom och dill- och gräslöks créme.  155:-
Bakad lax med barbecuesås och pressad potatis.  150:-
Citronbräserad gösfilé med fänkål och örtbakade tomater.  155:-
Fiskgryta Parisienne med räkor, musslor, bröd smör ost.  150:-

Kötträtt
Citronkyckling med  rosmarintwist.  145:-
Stekt kycklingfilé med brynta rotfrukter, gräddsås, gelé. 145:-
Fläskfilè gryta med kantareller, örter och lingon. 150:-
Fläskfilé Charlemang  med champinjonsås, bearnaisesås.  145:-
Lammytterfilé med lök och svamp, salviasky och råraka.  175:-
Örtrullad kalvfilé med getostsås, och fyllig tomatsås, grönsaker.  185:-
Whiskymarinerad Entrecóte med sparris och balsamicosås.  185:-
Pepparstekt oxfilé med lingon och madeirasås.  200:-

Till varmrätterna kan ni välja mellan stekt, kokt, duchesse, pressad,
råstekt, klyftpotatis, potatisgratäng eller rotfruktsgratäng.

Efterrätt
Lyxig äppelkaka med vaniljsås.  65:-
Honungs- och saffransparafait med björnbärskompott.  65:-
Tryffeltårta med choklad, grädde och bär.  60:-
Jordgubbsmousse med tre goda såser.  60:-
Passionsfrukt- och kokoskräm med yoghurt och lime. 65:-
Mazarintårta med frukt och nöttosca.  60:-

 

Tillbaka