Buffémeny (minst 10 personer)

 

Italiensk buffé, 170:-
Tomat- och mozzarellasallad. Selleri och olivsallad.
Oxcarpaccio med parmensan och dragondressing.
Lasagne. Ugnsbakad sparris med mozzarellaost.
Parmaskinka, salami och rostbiff dekorerat med frukt.
Pennepasta i het tomatsås. Marinerad citronkyckling.
Smör och ciabatta.
Pannacotta med hallonsås.

 

Asiatisk buffé, 165:-
Stekt laxfjäril med wasabicréme, wokade grönsaker.
Chili-och koriander- gravad lax på spett. Sesampanerad fisk
med sushismak. Ljummen biffsallad med teriyaki.
Kycklingwok med hoisinsås. Nudelwok med lövbiff. Jasminris.

 

Tapas buffé, 160:-
Seronaskinka fylld med tonfisk- och andaalusisk tapas.
Laxcarpaccio med laxrom och vitlöksgazpaco.
Kyckling med paprika och oliver. Katalanska köttbullar.
Champinjoner i sherry. Empanadillas med limeräkor.
Lammgryta med färska kryddor.
Crèma catalana

 

Tacobuffé, 160:-
Mjukt och hårt tacosbröd, isbergssallad, tärnade tomater,
gurka, majs, lökringar, champinjoner, riven ost,
stark tacossås. Nachoschips, vitlökssås och guacamole.
Nötfärs, heta räkor, het kyckling.

 

Smörgåsbordsbuffé, 195:-
Inlagd sill, herrgårdssill, strömmingslåda, Jansons
frestelse gravlax med hovmästarsås. Ägghalva med
räkor. Rökt skinka, rostbiff, köttbullar, prinskorv och
omelett med kantarellstuvning.
Smör, bröd, ost och potatissallad samt kokt potatis.

 

Vegetarisk buffé, 145:-
Mexicansk grönsakssoppa, bruschetta med toscanafyllning.
Kikärtsbiffar med basilika och parmensan. Sallad med quinoa
Grekisk lantpaj, rostad rödlök med tomat och balsamvinegrett.
Morotskaka med kokos.

 

Pajbuffé, 100:-
Välj tre sorters paj, smör bröd sallad, marinerade bönor.
Rhode islandsås. Välj bland följande:
Skinka och ost, Västerbotten, kyckling, kantarell, vegetarisk
Skaldjur, taco, Italiensk.

 

Meze från Grekland, 165:-
Kryddig gazpacho. Bröd med ost. Grekisk bondsallad.
Fetaost biffar med  timjan potatis Spenatpaj med köttfärs.
Oxkött med lök och heta kryddor. Tzatziki.
Moussaka, lammkebab.
Semolinakaka

 

Fransk buffé, 165:-
Gräddig musselsoppa med bröd. Provencalsk tapenade.
Grönsaksfat med aioli. Getost med fikon. Lax i champagne.
Fläskkött med äpplen och katrinplommon. Biff Bourguignon.
Potatis med vitlökoch örter.
Päron- och chokladkaka, vispgrädde.

 

Tillbaka