Mitt namn är Tina Johansson.

Jag har haft ett brinnande intresse för att laga mat ända sedan jag var liten. Stod bredvid min mamma när hon lagade mat, så jag startade tidigt kan man säga.

När jag gick i åttan och nian så jobbade jag extra på ett hotell och det var så min karriär började ta sin form. Så småningom så började jag på restaurangskolan för att sedan jobba igenom alla grenar i restaurang och hotellbranschen. Jag jobbade med detta i 14 år och sedan fortsatte jag i affärsvärlden.

Jobbade bl.a. i en delikatessdisk i en ICA butik under nio år. Därefter blev det ett stort genombrott för Tinas Catering som startades år 2000 och med detta trivs jag väldigt bra med!

Jag jobbar inom Flens kommun med omnejd. En del resor kan gå till Eskilstuna och även Katrineholm och Nyköping. Det är en kostnadsfråga ( 80:- / mil utanför Flens tätort) och givetvis en fråga om att kvaliteten på maten håller. För det är viktigt att maten inte står i värmebox för länge.